Papierpersen

Wanneer u dagelijks een hoop papierafval heeft is een papierpers echt een uitkomst voor uw bedrijf. Deze papierberg neemt veel ruimte in beslag op kantoor of in uw magazijn. Naast dat u deze ruimte veel slimmer kunt gebruiken, kosten bespaart en daarnaast minder vaak uw afval hoeft af te voeren, bespaart u ook nog eens tijd dankzij het gebruik van de papierpers.

Gebruikt u één van onze papierpersen om uw afval te reduceren? Uw papiervolume kan vaak wel tot 90% verkleind worden. De pers perst het papier samen tot een compact pakket, zodat u geen onnodige ruimte kwijt bent voor uw papierafval. Afhankelijk van hoeveel papierafval u heeft en voor welke toepassing u de pers wilt gebruiken is er voor iedere omgeving wel een type balen- en papierpers die hierbij aansluit. De persen met één deel wordt een eenkamerpers genoemd. Wanneer u naast papier veel plastic(folie) afval heeft is een meerkamerpers aan te raden. Twee of meer delen zijn aan elkaar te koppelen waardoor u papier en plastic gescheiden kunt houden. Tevens kan de papierpers ook voor karton en plastic(folie) gebruikt worden.

Bij Techno Trend Milieutechniek helpen wij u graag de juiste keuze te maken uit onze papierpersen.
Hieronder vindt u een overzicht van onze papierpersen. Heeft u een vraag over één van de persen? Neem dan gerust contact met ons op.

De BalePress 3 CD

Het nieuwe voordelige instapmodel
plug-en-play
balepress-3-cd-aangepast2

€ 3099,- excl BTW

*incl verzending binnen Nederland