Afvaltype

Restafval

Vanwege de gestegen afvalkosten is compacteren van het afval een zeer interessant gegeven voor restaurants, verzorgingstehuizen, slagerijen, tankstations, fastfood restaurants, hotels, scholen, etc.

EPS / Styropor®

EPS of styropor bestaat voor het overgrote deel uit lucht en stelt menig bedrijf voor het probleem van transport, opslag en logistiek. Om deze reden heeft Strautmann Umwelttechnik een compacte briketteerpers ontwikkeld: de StyroPress®.

PET flessen (leeg of gevuld)

Sinds de invoering van de PET-fles in 1990 door Coca Cola Company heeft Strautmann zich bezig gehouden met de verdichting van het recyclemateriaal. Met een volledig programma van briketteerpersen tot volledig automatisch balenpersen voor grote aantallen te verwerken PET-flessen, vindt u altijd de geschikte pers.

Industrieel afval

In de Industrie komen vele soorten afval vrij tijdens het productieproces of bij verwerking van producten in het eindproducten. Tevens komt het voor dat er productieafval ontstaat of dat eindproduct niet voldoet aan de gestelde eisen. Met een volledige programma van Techno Trend is er voor elk soort afval een geschikte afvalpers in te zetten.

Karton

Kartonnen dozen, kartonnen verpakkingsmateriaal, vrijwel alles word tegenwoordig in karton verpakking geleverd. Of het nu een kartonnen omdoos, oktabin, kartonnen wegwerppallet of een kartonnen doos is het resultaat is een steeds wederkerende berg karton.

Papier

Een papieren afvalberg die veel ruimte inneemt en bovendien nogal bewerkelijk is. Dan is de papierpers echt iets voor u. Een besparing in bedrijfsruimte zou al voldoende reden moeten zijn om een balenpers aan te schaffen.

Plastic / folie

Folie en Plastic materialen worden veel gebruikt als verpakkingsmateriaal, vrijwel alles word tegenwoordig ingepakt met deze materialen. Het resultaat is een steeds wederkerende berg aan plastic en folie, die niet opnieuw ingezet kan worden.

De BalePress 3 CD

Het nieuwe voordelige instapmodel
plug-en-play
balepress-3-cd-aangepast2

€ 3099,- excl BTW

*incl verzending binnen Nederland