Restafval

Vanwege de gestegen afvalkosten is compacteren van het afval een zeer interessant gegeven voor restaurants, verzorgingstehuizen, slagerijen, tankstations, fastfood restaurants, hotels, scholen, etc.

Techno Trend Milieutechniek BV is in 1992 gestart met de verkoop van restafvalpersen in Nederland. In eerste instantie hebben wij de zogenaamde zakkenpersen ontwikkeld en laten produceren om het restafval van fastfood ketens en bakkerijen te verdichten in plastic zakken. Echter door vraag vanuit de markt en door veranderende wetgeving (ARBO) zijn wij gaan kijken naar andere oplossingen.

Wij zijn op zoek gegaan naar machines die direct in containers het afval kunnen verdichten zonder hierbij containers te beschadigen en dat het afval probleemloos ook weer uit de containers komt bij het ledigen. Hierbij kwamen wij in aanraking met Strautmann Umwelttechnik GmbH, die dit soort persen vervaardigd. Kwalitatief hoogwaardige machines, die robuust zijn en een lange levensduur hebben, maar met name doen wat ze moeten doen zonder storingen of problemen.

Veelal wordt er in de markt gedacht aan perscontainers, waarbij grote hoeveelheden afval nodig zijn om dit interessant te laten zijn voor de klant, maar wij leveren toch echt containerpersen. Containerpersen persen in bestaande rolcontainers vanaf 240 liter tot en met 1600 liter, waarbij het afval met gemiddeld een factor 3 wordt verdicht (afhankelijk van het type afval) en waardoor er een besparing van ca. 50% kan ontstaan.

De BalePress 3 CD

Het nieuwe voordelige instapmodel
plug-en-play
balepress-3-cd-aangepast2

€ 3099,- excl BTW

*incl verzending binnen Nederland