Plastic / Folie

Folie en Plastic materialen worden veel gebruikt als verpakkingsmateriaal, vrijwel alles word tegenwoordig ingepakt met deze materialen. Het resultaat is een steeds wederkerende berg aan plastic en folie, die niet opnieuw ingezet kan worden.

Een afvalberg die veel ruimte inneemt en bovendien nogal bewerkelijk is. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe vaak u het plastic en/of folie in de hand heeft gehad voordat het in de container gaat en hoeveel lucht er nog in de containers zit op het moment van afvoer? Met een plasticpers / foliepers word het volume van het plastic en folie aanzienlijk gereduceerd. De plastic of foliepers, ook wel balenpers genoemd, perst het materiaal ineen tot een compact en hanteerbaar pakket.

De Strautmann EK 700 mini foliepers is bijvoobeeld een zeer goede vervanging t.o.v. de KnapZak. In plaats van een standaard met een KnapZak  plaatst u daar eenvoudig een foliepers.

Voor elke omgeving is er een geschikte balenpers te vinden. Afhankelijk van het volume en te verwerken hoeveelheden folie en plastic adviseert Techno Trend Milieuetechniek u graag met de juiste balenpers die u helpt tijd en geld te besparen.

Potentiële producten

  • MK 700
  • MK 1100
  • PP 1208
  • BaleTainer®

Balenpersen & Meerkamer Balenpersen

Automatische Balenpersen

De BalePress 3 CD

Het nieuwe voordelige instapmodel
plug-en-play
balepress-3-cd-aangepast2

€ 3099,- excl BTW

*incl verzending binnen Nederland