Techno Trend Milieutechniek Nederland BV

Groots door klein te denken! Dat is waar Techno Trend Milieutechniek Nederland BV  voor staat. Oplossingen voor de steeds maar groeiende hoeveelheid afval binnen uw bedrijf.

Achtergrond

Techno Trend Milieutechniek Nederland B.V. is in september 1992 opgericht en gestart met de verkoop van afvalpersen in Nederland. Door goed te luisteren naar de klanten zijn er meerdere branche- en afvaltype gerichte persen in ons programma opgenomen. Mede hierdoor zijn wij sinds 1993 exclusief importeur van de producten van Strautmann Umwelttechnik GmbH uit Duitsland.

Zowel Techno Trend Nederland BV als Strautmann hebben een sterke groei doorgemaakt in zowel omvang als persenprogramma. Dit heeft geleid tot onze slogan: “U heeft het afval, wij de juiste machines”.
 

Producten

Hydraulische persen voor restafval, papier/karton, folie/plastic, blikken, petflessen, “piepschuim” kunt u vinden in ons programma in allerlei soorten en maten, maar ook handmatige tot volautomatische oplossingen.

Onze Klanten

worden met een hoofdletter geschreven. We zijn er trots op dat organisaties als: McDonald’s, Burger King, Kentucky Fried Chicken en Aldi, tot onze klantenkring behoren. Dat niet alleen, ook kent Techno Trend vele tevreden klanten bij scholen, verzorgingstehuizen, horeca en industrie.

Onze Service

Techno Trend Milieutechniek Nederland B.V. verzorgt niet alleen de verkoop van machines, maar biedt ook een uitstekende service op deze apparatuur. Voor reparaties, onderhoud en plaatsing kunt u rekenen op ons serviceteam.

 

Techno Trend Milieutechniek Nederland BV

Met Techno Trend Milieutechniek kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en goede service.Heeft u vragen over afvalpersen? Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Een afval pers is voor iedere onderneming een must. Zeker als u ruimte en geld wilt besparen.

 

Afvalpersen van Techno Trend een slimme keuze.

Voor alle type containers en afvalbakken hebben wij de juiste afvalpersen.
Groot containerformaat of juist een kleiner model afvalpers voor op kantoor of in uw magazijn.
Wij bieden u vooral service en duidelijkheid.
 
Wilt u meer weten over onze afvalpers?
Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 

Techno Trend

Techno Trend Milieutechniek Nederland BV
Albert Cuyplaan 2
7482 JA Haaksbergen

T: +31 (0)53 57 23 441
F: +31 (0)53 57 23 446

KvK: 58455191
BTW-nr: NL853047194.B.01