Karton

Kartonnen dozen, kartonnen verpakkingsmateriaal, vrijwel alles word tegenwoordig in karton verpakking geleverd. Of het nu een kartonnen omdoos, oktabin, kartonnen wegwerppallet of een kartonnen doos is het resultaat is een steeds wederkerende berg karton.

Een kartonnen afvalberg die veel ruimte inneemt en bovendien nogal bewerkelijk is. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe vaak u het karton in de hand heeft gehad voordat het, het pand verlaat?

Met een kartonpers word het volume van het karton aanzienlijk gereduceerd. De kartonpers, ook wel balenpers genoemd, perst de kartonnen dozen ineen tot een compact en hanteerbaar pakket.

Zelfs grootvolume kartonnen dozen en kartonnen wegwerp pallets tot een afmeting van 130 x 200 cm laten zich moeiteloos verwerken in de BaleTainer®.

Voor elke omgeving is er een geschikte balenpers te vinden. Afhankelijk van het volume en te verwerken hoeveelheden karton adviseert Techno Trend Milieuetechniek u graag met de juiste balenpers die u helpt tijd en geld te besparen.

Potentiële producten

  • EK 700
  • MK 1100
  • PP 1208
  • BaleTainer®
  • AutoLoadBaler®

Balenpersen & Meerkamer Balenpersen

Automatische Balenpersen

De BalePress 3 CD

Het nieuwe voordelige instapmodel
plug-en-play
balepress-3-cd-aangepast2

€ 3099,- excl BTW

*incl verzending binnen Nederland