Publieke sector

 

 

Publieke sector:

De moderne maatschappij eist dat ziekenhuizen, overheidsinstellingen, scholen, universiteiten en gevangenissen in alle opzichten goed functioneren. Dit is relevant met het oog op de servicegerichtheid, maar ook als het neerkomt op afvalverwerking.

Eén ding dat alle openbare instellingen gemeen hebben is de uitdaging van afvalverwerking. 

Natuurlijk verschillen de types en volumes afval per soort instelling en de omvang ervan, maar efficiënte afvalverwerking is overal een belangrijke factor bij het reduceren van de totale kosten.

Een grondige beoordeling van de afvalverwerking van een instelling kan tot aanzienlijke kostenbesparingen en efficiëntere stroming leiden. Geen enkele activiteit genereert dezelfde afvalstromen of vereist dezelfde managementprocedures. Het is daarom essentieel voor uw succes om de juiste partner te kiezen voor afvalverwerking. 

Techno Trend  levert oplossingen voor restafval, incontinentie materiaal, papier/karton en heeft partners die een oplossing kunnen bieden voor etensresten. Elke afvalstroom is een uitdaging voor Techno Trend om hier de juiste oplossing voor te bieden.

Vraag even naar de mogelijkheden of nodig ons uit voor een vrijblijvende afvalscan.

 

 

 

 

Techno Trend

Techno Trend Milieutechniek Nederland BV
Albert Cuyplaan 2
7482 JA Haaksbergen

T: +31 (0)53 57 23 441
F: +31 (0)53 57 23 446

KvK: 58455191
BTW-nr: NL853047194.B.01