Industrie

In de industrie komen veel verschillende stromen afval vrij bij productie. Vaak komt dit vrij of in grote hoeveelheden of op heel veel verschillende plekken. Arbeid is een dure factor en noodzakelijk om het productieproces aan te sturen en niet om zich bezig te houden met het transporteren en verwerken van het afval.

Techno Trend biedt verschillende oplossingen om met deze problematiek om te gaan.

Het makkelijkste is het om dit direct op de juiste locatie te verdichten. Zo worden niet alleen onnodige handling en transportbewegingen voorkomen maar ook het onverdicht transporteren van het materiaal.

Hiervoor bieden wij verschillende toepassingen in de vorm van balenpersen, zowel handmatig tot volautomatisch om stromen van karton, papier, folie, plastic, pet, blikken, snijafval etc te verwerken tot compacte balen.

Ook zijn er diverse oplossingen die rechtstreeks in het productieproces kunnen worden ingezet en volautomatisch werken. Het grote voordeel hiervan is dat men 24/7 kan werken zonder met afval bezig te moeten zijn.

Afval is geen afval, maar recycle materiaal dat mits goed verwerkt kan bijdragen aan het bedrijfsresultaat en geen kostenpost is.

 

Neem contact op en laat U zich informeren door onze deskundige adviseurs.

 

 

Techno Trend

Techno Trend Milieutechniek Nederland BV
Albert Cuyplaan 2
7482 JA Haaksbergen

T: +31 (0)53 57 23 441
F: +31 (0)53 57 23 446

KvK: 58455191
BTW-nr: NL853047194.B.01