Opslag & logistiek

Afvaloplossingen in de logistiek

In de opslag en logistiek wordt veel karton en folie verwerkt. Denk maar aan de producten die uit de omdozen worden gehaald, de folie, het plastic die verwijderd wordt en al het andere verpakkingsmateriaal ter bescherming dat in een doos zit. Veel lucht, groot volume ... wat doe je daarmee?

Publieke sector

 

 

Publieke sector:

De moderne maatschappij eist dat ziekenhuizen, overheidsinstellingen, scholen, universiteiten en gevangenissen in alle opzichten goed functioneren. Dit is relevant met het oog op de servicegerichtheid, maar ook als het neerkomt op afvalverwerking.

Eén ding dat alle openbare instellingen gemeen hebben is de uitdaging van afvalverwerking. 

Detailhandel

De detailhandel in food en non-food artikelen is een belangrijke doelgroep voor Techno Trend Milieutechniek.

De "handel" die verkocht moet worden in de winkels wordt aangeleverd in verpakkingsmaterialen en aangezien het winkeloppervlak belangrijker is dan de magazijnruimte is het noodzakelijk hiervoor een passende oplossing te bieden.

HoReCa

horeca

HoReCa:

Techno Trend Milieutechniek levert al sinds 1992 machines aan de HoReCa sector. Met name fast food restaurants, hotels, restaurants, cafetaria's etc. maken veel gebruik van de aangeboden oplossingen om het afval te verdichten en zo te kunnen besparen op ruimte, tijd en geld.

Industrie

In de industrie komen veel verschillende stromen afval vrij bij productie. Vaak komt dit vrij of in grote hoeveelheden of op heel veel verschillende plekken. Arbeid is een dure factor en noodzakelijk om het productieproces aan te sturen en niet om zich bezig te houden met het transporteren en verwerken van het afval.

Techno Trend biedt verschillende oplossingen om met deze problematiek om te gaan.

Techno Trend

Techno Trend Milieutechniek Nederland BV
Albert Cuyplaan 2
7482 JA Haaksbergen

T: +31 (0)53 57 23 441
F: +31 (0)53 57 23 446

KvK: 58455191
BTW-nr: NL853047194.B.01