Balenpersen

De aanschaf van een balenpers voor uw bedrijf brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Orde en netheid wordt gecreëerd, waardoor de werkomgeving van u en uw werknemers opgeruimd en netjes blijft. Het rondslingeren van losse dozen, papier en folie is verleden tijd; u bespaart tijd en geld. Daarnaast bent u minder tijd kwijt aan het klein maken van dozen en het platstampen van uw afval. Balenpersen hebben als voordeel dat deze eenvoudig te bedienen zijn. Daarnaast bespaart u een hoop opslag- en transportkosten. Uw afval hoeft minder vaak te worden opgehaald en neemt het een stuk minder ruimte in. De kleine balenpersen zijn mobiel in te zetten, doordat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Hieronder vindt u de verschillende eenkamer en meerkamer balenpersen van het hoogwaardige merk Strautmann Umwelttechnik GmbH. De kleinste eenkamerpers beschikt over een perskracht van 3 ton, waarmee balen tot 25 kilogram geperst kunnen worden. Met de krachtigste balenpers perst u balen van 550 kilogram. Daarvoor is de pers uitgerust met een perskracht van 70 ton. Met een meerkamer balenpers kunt u twee of meerdere materialen persen. Deze meerkamer persen zijn zeer interessant wanneer u bijvoorbeeld veel karton, maar ook veel folieafval heeft. Heeft u vragen over één van de balenpersen? Neem dan gerust contact met ons op.

Als Nederlandse importeur van Strautmann Umwelttechnik GmbH  willen wij u en uw collega’s van harte uitnodigen om ons te bezoeken tijdens de Logistica2017.

U kunt ons vinden in Hal 2 stand G.067 van 28 t/m 30 november 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Registreer nu alvast uw gratis toegangskaart.