Automatische balenpersen

Automatische balenpersen

De innovatieve automatische balenpersen van Strautmann, brengen u naar de volgende dimensie van de afval verwerking technologie. De automatische balen persen leveren u een grote kostenbesparing op. De reden hiervoor is omdat er minder tijd nodig is om dezelfde hoeveelheid karton en/of folie af te voeren. U hoeft het materiaal niet langer te voor verdichten wat veel tijd bespaart. Door de automatische balen pers slim in uw organisatie te plaatsen verkort u loop wegen en bespaart zo nog verder op de interne logistiek.

Met de AutoLoadBaler en de speciaal ontwikkelde inzamel trolley heeft uw personeel geen wacht tijden meer. Met de collectie trolley kan het karton gemakkelijk worden ingezameld. Uw medewerker duwt de gevulde collectie trolley vervolgens in de zijkant van de Autoloadbaler. De schaarlift komt automatisch omhoog, naar de perskamer.

De BaleTainer® is een volautomatische pers voor het verdichten van papier, karton, folie en lege PET-flessen en door de grote vulopening moeiteloos omgaat met een hoog volume afval. Dankzij de automatische vulling is het voor verkleinen van karton overbodig geworden. Zodra een segment is voltooid, wordt het uit de perskamer geduwd in het balenkanaal. De afgewerkte balen worden automatisch afgebonden en uitgeworpen.

 

 

De BalePress 3 CD

Het nieuwe voordelige instapmodel
plug-en-play
balepress-3-cd-aangepast2

€ 3099,- excl BTW

*incl verzending binnen Nederland